Post by ostuareteakru on Feb 20, 2022 21:37:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežotu izturību ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
Es šai spēlei piešķiru 5 zvaigznes.. Tā kā tā ir ļoti labi sabalansēta.. Es domāju, vai tu esi F2P vai P2W spēlētājs, ja tev nav prasmes mērķēt, tad tu būsi lemts.. Tātad šī spēle pamatā tikai spēlētāja prasmes. Saglabājiet labo darbu izstrādātājus. Man patīk šī spēle.
PĒC ATJAUNINĀŠANAS SPĒLES SAVIENOJUMS NAV LABI VAI STABILS. BIJA PROBLĒMAS AR EKRĀNA IELĀDĒŠANU, PAT KATUR WIFI/INTERNETS IR ĻOTI LABS, LŪDZU, NOVĒROJIET.
GunboundM Estrategia bxv
Slikta spēles sistēma, kad atvienojat, nevarat atkārtoti izveidot savienojumu ar spēli un ir līdzvērtīga automātiskai zaudēšanai. Īķšķi lejā.
Šī spēle ir nostalģiska. Un darbojas labi, kā vajadzētu. Mana vienīgā vēlme, lai tas joprojām būtu izstrādāts personālajam datoram.
Spēles sākumā tas bija lieliski, bet tagad serveris Brazīlijā, it īpaši Uberlândi MG, ir tik slikti, es pazaudēju savienojumu!
GunboundM Strateji Oyunları geuz
Super Jungle Jump Аркаде vxz
Ļoti neapmierināti ar jauniem robotiem, viņi ir vāji! Labojiet tos
Lieliska spēle, viena no labākajām, kas izveidota tālrunī kā datora versija ar vienkāršām vadīklām un lieliskām funkcijām un grafiku 👍🏼.
ideāls maksājums, lai uzvarētu spēli!
viegli varēja būt 5 zvaigznes, ja... tikai ja... tas mani neatrauj no sacensībām!! Esmu zaudējis daudz maču tikai tāpēc bez iemesla. Man mājās ir pienācīgs savienojums. lūdzu, izlabojiet šo, šī ir mana bērnības spēle.
Tas ir forši, bet ne tas, ar ko es uzaugu. Man pietrūkst vecās mehānikas no vecajām spēlēm. Man nepatīk trajektorija, kas ļauj daudz vieglāk novērtēt šāvienu. Nepalaidiet garām arī veco iemiesojumu izmantošanas veidu. Skumji, ka nevar brīvi mainīties starp tām.
Jauns atjauninājums 2020. gada 4. jūnijā, trajektorija vairs nav tāda pati kā iepriekš. Ir grūti perfekti uzņemt super debesis. Viss par sky shot formulām tagad ir bezjēdzīgs.
vai ik pa laikam ir nepieciešams atjauninājums?Spēle patērē vairāk atmiņas nekā iepriekš.
Lag un matchmaking r vienkārši briesmīgi
seko vecajai GB pieredzei, vienlaikus labi pielāgojoties mobilajām ierīcēm. kaut kā šķiet, ka uzvarēt ir mazāk maksāt nekā oriģinālā, bet es joprojām esmu progresa sākumā. lieliska spēle, ja jums patika klasiskā gunbound.
Lieliska spēle! Daži no iemiesojumiem var būt nedaudz OP, jo īpaši ar veselības reģenerāciju, taču jūs vienmēr varat mainīt spēli.
Jaunā versija ir pieejama tagad. Bet spēļu veikalā nekas nav pieejams, tas ir bijis tā jau stundas
Bāzes spēļu dungeons ir tik stulbs. Gandrīz neiespējami progresēt. Dators trāpa ar precīzu precizitāti, un mobilais tālrunis gandrīz neizdara nekādus bojājumus. PvP aspekts labākajā gadījumā ir kārtībā. Slikta saderināšanās. Grafika ir jauka, un tas ir viss, ko spēle piedāvā.
Mīli šo spēli. Es vēlos, lai mēs varētu labāk sazināties caur spēli. Patīk rakstiet komentārus personai, pret kuru mēs cīnāmies.
Jautra spēle, taču ir tik daudz lietu, kas jālabo. Mākoņu izvietojumam jābūt nejaušam. Parastā mākoņu izvietošana lielākoties dod labumu parastajiem loka šāviņu mobilajiem tālruņiem. Mobilajiem tālruņiem, kuriem nepieciešama spēcīga mērķēšana, ir maza jauda, piemēram, dzēšgumijai, kas arī nevar uzņemt debesis. Iemiesojums Yunnin ir pārāk spēcīgs. Vējš pirmajā pagriezienā nedrīkst būt pa diagonāli, jo tas dod vienai pusei minējuma priekšrocības. Bumbas un Dual plus nevar izmantot īpašiem loka šāviņiem. Labojiet lūdzu.
Laba spēle nostalģijai, bet šaušanas noteikumi ir nedaudz novirzīti..
Man patika šī spēle kopš bērnības. Diemžēl tas nedara neko citu, kā tikai atkārtoti atjaunina un apēd manus datus. Lūdzu, drīzumā salabojiet to, lai es varētu to kopīgot ar saviem bērniem.
Labojiet saspēles, lai iegūtu līdzsvarotus pretiniekus.
Atkritumu kaste, apmācība ir nevajadzīga un gara bez iemesla. Ja bērni nevar iemācīties vilkt un nospiest pogu paši, tad viņiem nevajadzētu būt ne šajā spēlē, ne šajā dzīvē.
Būs labāk, ja izlaidīsit Gunbound Classic mobilajām ierīcēm. Tā ir šīs spēles labākā versija
spēles veidošana... nelīdzsvarotībai ir vajadzīgi vairāk uzlabojumu izstrādātāju.. un jāpievieno vairāk meklējumu, lai nopelnītu dārgakmeņus.. jūsu dārgakmeņi ir par 10 reiz augstāki nekā citu spēļu apvalki.. šeit izstrādātāji ir pārāk biznesa domājoši.
GunboundM Strateginiai lrw
Kopš es uzkāpu par 1 līgu. Es tiku pārī ar nekompetentiem spēlētājiem, kuri absolūti nevar pareizi spēlēt spēli. Vai līgu jēga nav saskaņot jūs ar jums līdzīga kalibra cilvēkiem? Es pārgāju no pieklājīga divreiz vairāk uzvaru rekorda līdz zaudējumiem, lai tagad man ir vairāk zaudējumu, jo šī spēle mani savieno pārī ar noob, lai cīnītos pret 2 Dragon ranga spēlētājiem no Dimanta līgām. Es lieku 1, cerot, ka kāds no komandas kaut kādā veidā to izlasīs un novērsīs šo ļoti izplatīto problēmu.
Es nekad neesmu mēģinājis spēlēt spēli, jo es pat nevaru izveidot savienojumu ar pieteikšanās izvēlni! ej, tas ir tik lieliski, ka es vēlos to atskaņot vēlreiz, tagad novērsiet problēmas
Spēle ir diezgan līdzsvarota, taču kļūst garlaicīga. Nepieciešamas daudz jautrākas bunge kartes. Šeit ir jautra nejauša ideja, izveidojiet jaunu vairāku spēlētāju sadarbības spēles režīmu, vairāk mijiedarbības, reāllaika pārvietošanās un aktivizēšanas kā MapleStory. Es esmu Zelta/Dimanta līgā.. Lielākā daļa no mums dabūja tankus, kurus gribējām. Ikmēneša līgas balvas ir diezgan dāsnas. Izveidojiet jaunus tanku kostīmus, lai gūtu peļņu. Zilas auras tvertnes, purpursarkanās auras tvertnes iekasē no tiem skaidru naudu. Spēle ir jāsaglabā, lai skatītu pēdējās spēles atkārtošanas funkciju.
Kad tiek atskaņoti papildinājumi, mans audio nereaģēs. Es ienīstu, kad tas notika, un daži no jūsu sistēmām būs pretīgi...
Mēģinot atjaunināt, radās problēma. jaunais ielāps vienmēr ir kļūda
Vai jūs, lūdzu, varētu pievienot jaunu cīņas veidu, piemēram, 3 pret 3 vai 4 pret 4, kas būtu lieliski, un mēs būtu ļoti priecīgi un pateicīgi.
šodien nevaru pieteikties. kas notiek
ļoti laba spēle, bet mums patīk klasiskais stils ar ieročiem, aprīkojums, telpas utt., vecā pieredze bija lieliska, kā arī zinu, ka jums ir interesenti, un mēs vienmēr jūs atbalstīsim.
Jūsu serveris ir tik slikts, ka es neesmu vienu vai divas reizes uz uzvaras robežas, bet pēkšņi pazūd savienojums ar serveri