Post by ostuareteakru on Feb 20, 2022 21:46:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack na mince ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope 2 2022 version ▞▞▞
Je to veľmi pekná hra milujem túto hru
Dobrá hra, ale príliš veľa reklám!!! A všetky majú asi 20 sekúnd! Stratil som trpezlivosť a odinštaloval som ho.
Hra je zaujímavá, no zrazu sa prestala otvárať
Milujem túto hru. Ale stále padá zakaždým, keď otvorím
Je to zábavné a zábavné s niektorými veľmi roztomilými postavami, ale reklamy sú príliš časté.
Príliš veľa reklám a núti nás platiť
Bolo odstránených asi 6 kôl. VEĽMI príliš veľa reklám. Viac času strávite sledovaním reklám ako hraním hry.
Hra je dobrá,priam jedna z najlepších čo poznám. Ale neskutočne mi vadí počet reklám!!!!
Táto hra sa mi veľmi páči, ale mala by existovať možnosť, v ktorej môžete hrať akúkoľvek fázu
Cut the Rope 2 Tankenötter xwp
Desať zaciatok naj:-)
Roztomilé a úžasné. Ale potreba platiť peniaze za najlepší zážitok je trochu na hovno.
Viem, že takmer všetky aplikácie obsahujú doplnky, ale je to príliš nepríjemné, pretože táto aplikácia zobrazuje pridávanie veľmi často.
Teraz to bavi cela moja trieda a je to cool hra
Netrápte sa sťahovaním tejto hry. Pred spustením obrazovky sa nenačíta skôr, ako sa vám zrúti.
Milujem hru, ktorá je veľmi návyková.... Ale stále veľmi otravná so všetkými reklamami. Jediný spôsob, ako sa zbaviť reklám, je predplatné
Je to zábavné, ale treba to zlepšiť.
Reklamy...reklamy všade. Poraziť úroveň? Tu je reklama, ktorá chce, aby ste sa stali prémiovými. zlyhať? Tu je 30-sekundová reklama, z ktorej nemôžete vycúvať. Chápem, že potrebuješ peniaze. Umiestnite však jednu reklamu ako súčasť používateľského rozhrania, ktoré nebude narúšať priebeh hry. Všetky tieto reklamy spôsobujú, že sa mi nechce hrať.
Neustále zastavuje a zatvára aplikáciu. Nedá sa ani dostať cez prvú úroveň.
Je to ťažké
skvelá hra na hranie, ak je vaša doska
Aj keď je to na google play pass, stále si musíte kúpiť energiu. Skvelá hra, ale zabili ju tým, že sa platí model.
Pekná timepass hra, ktorá ma naozaj baví
Úžasná hra, nový prepracovaný vzhľad, pričom sa drží odkazu originálu.
Cesta k mnohým reklamám a cestným blokádam... A takmer vždy, keď spustím hru, stále sa mi zobrazuje nejaká chyba webovej stránky, ktorá spôsobuje, že ju reštartujem.
Cut the Rope 2 Puzzel bhf
Cut the Rope 2 Mõistatusmängud gnh
Je to úžasné. Milujem hru, ale reklamy v tejto hre, muž!!! Pracujte na tom!
Cut the Rope 2 Головоломки jur
Prakticky nehrateľné, pokiaľ nechcete platiť 12 dolárov mesačne, aby ste sa zbavili reklám. Aký vtip
Nudiť stále to isté ľahké nie ťažké
Supiško
Príliš veľa reklám znamená menej! potom dám 5
Zábava, skvelý spôsob, ako stráviť čas čakaním. Nakoniec musíte naozaj premýšľať, aby ste zistili, ako dostať všetky cukríky do Om Nom. Užívam si to!
Toto je úžasná hra s mnohými úrovňami a om nom je veľmi roztomilá 10/10
Pol na pol
Royal Girls - Princess Salon Fritidsspill yac
Naozaj sa mi páči prestrihnutie lana, pretože naozaj milujem Om Noma, je tak roztomilý, takže si myslím, že by ste si mali hru zahrať. Existuje veľa typov. Vyzerá to ako detská hra, ale v skutočnosti nie je
Vyskytla sa chyba, pri ktorej ma to stále úplne vykopáva z hry a stále strácam postup
Príliš veľa reklám. Doslova vždy, keď reštartujete úroveň alebo prejdete na inú. Urobil to pre mňa nehrateľné.
Túto hru zbožňujem už od mladosti. O niekoľko rokov neskôr, keď som bol pred tínedžerským rokom, som si ho znova stiahol. Táto hra je tak návyková. Okrem toho, postavy v tejto hre sú až príliš rozkošné, že som nemohol odolať. Problém je však v tom, že keď som dosiahol úroveň, ktorá by mohla byť prvou úrovňou s vodnatými oblasťami, obrazovka mi po načítaní stále zobrazuje bielu obrazovku. Hľadajte na to riešenie.
Vyrastal som na tejto hre, je taká roztomilá! Ako by ste si mysleli, že malé zelené stvorenie bude roztomilé! Grafika je úžasná a toto je úplne najlepší spôsob, ako nechať čas lietať.
Vobec nestahovat! Tie reklamy sú na zblaznenie.
Nezačne hrať Cat zle
Stále veľmi zábavné a vynaliezavé úrovne, ale ostatné veci, ktoré pridali, hre veľa nepridávajú a len ju robia viac neprehľadnou.
Milujem túto hru. Akýsi druh závislosti. Úprimne povedané, Om-nom je veľmi roztomilý. Stiahnite si túto hru. Úrovne sú vždy iné. Nutnosť, musím povedať.💕💕💕
Nemôžem nainštalovať aplikáciu a je to naozaj zvláštne, nerozumiem tomu, hral som ju predtým, než fungovala, dúfam, že sa to podarí nabudúce, keď ju skúsim stiahnuť. Držím palce