Post by ostuareteakru on Feb 20, 2022 21:16:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Šefi so enostavni, imajo veliko likov in jih je zabavno igrati.
dobro
Download Sonic Dash APK latest version Game by SEGA for ...
Spodobna igra, a včasih, ko se poskušate umakniti, medtem ko skačete čez polico, igra zaplete in umrete. Ooooo to je nekako zanič
Sonic Dash - Endless Running アーケード tkw
Mislim, da je Sonic Dash boljši od Sonic forces, ker dvakrat so rekli, da je nova različica igre tukaj in sem moral posodobiti, zato sem posodobil tudi to je prvič. je bilo tako žalostno, vendar me ob drugi posodobitvi ni znova zagnalo in mi je pokazal ta kul zaslon neskončnosti in bil sem kot kul! Zato mislim, da je Sonic Dash boljši od Sonic forces
Lepa grafika. Ni mogoče predvajati zaradi zasičenosti oglasov. Z veseljem bi kupil različico brez oglasov. Tudi če se odločite, da prezrete bonus, da preskočite oglas, še vedno gledate oglas.
Super aplikacija! To sem igral ves čas, ko je bil manjši! Všeč mi je, ko vidim, da se izboljša, in všeč mi je, da je dodanih več znakov in referenc! Upam, da bo še bolje!!
Šefi so nemogoči. Ni mogoče priti do konca nobene stopnje!
Všeč mi je koncept, a najslabša izvedba. Ne poskušajte nadaljevati teka tako, da gledate oglas, to je ena od mnogih naključnih stvari, ki zrušijo to igro! Da ne omenjam, da je tako ali tako težko, in če to ni bilo dovolj slabo, bodite pozorni na mikrotransakcije, ki bodo povedale, da niso potrebne.
Najboljša tekaška igra zdaj zaradi vsega dogodka, vendar imam malo zamika, vendar me to ne bo ustavilo
Na splošno je zelo zabavno, poskušati zbrati stvari z odrov in poskušati dobiti visoko oceno je zelo zabavno!, priporočam ljudem, ki jih zanimajo takšne igre.
#Extreme Ski Tumblr posts
Všeč mi je, res dobra polnilna igra Sonic. Lepo je igrati, ko se naveličam iger za konzolo.
Pravim 3, ker morate po nekaterih znakih in ne prikaže nekaterih znakov, ki jih lahko dobite. Edini razlog, zakaj sem to storil je, ker sem dobil nagrado za to še vedno dobro igro sega HAPPY 30th BRTHDAY SONIC P.S. zakaj je andronic 60 red rings classic bi bila po MOJEM MNENJU veliko boljša izbira
Zabavno, a zamudno
Vrnil sem se izpred let, je še vedno zelo dobra aplikacija, samo veliko se je spremenilo, dodali so izzive in zdaj lahko gradite z živalmi z uporabo draguljev. Zanima me, ali lahko dobite srebro iz orehov iz novega božičnega dogodka z zbiranjem drevesa, dar, zvezda in ornament. Sicer pa je to odlična igra, ki bi jo priporočal.
Igra ima veliko napak. Ko je oglas postavljen, se igra zruši brez nadaljevanja. Enkrat so se med premagovanjem šefa zataknile tudi zelene kazalce, ki se premikajo.
Veliko zabave. Enostavno se privabiti. Vendar se nagiba k temu, da malo zaostaja. Oglasi se ne pojavljajo pretirano, zato je to plus!
Sonic Dash - Endless Running Arked bsmh
Res zabavna igra Imam veliko likov, ker veliko igram igro, zato bi morali narediti več izzivov, da bi osvojili like, je res zabavno.
Igral sem igro, imel sem 3 božične preobleke elf sonic big Santa in Amy christmas skini in ko sem se vrnil, da bi igral, je bilo vsega ni bilo več, sem bil na stopnji 11 in sem bil na ravni 1 in nisem mogel dobiti ničesar nazaj
Oglasi so nadležni
Dobra igra Sonic dash. je a. dobra igra
Spomnim se, da sem to igral že zdavnaj. Uživam v konceptu, čeprav se zdijo živali in zgradba ... pretirana. preprostost v tej igri, pa tudi zmaga/kupovanje likov je bila boljša. Tudi pomikanje se včasih zdi zamikano in zdi se, da se oglasi zdaj ves čas pojavljajo.. Vem, da se poskušate preživljati, samo upočasnite z oglasi/predstavite boljši način, da jih postavite, ne da bi prekinili igranje.
Prispel sem do brezplačne nagrade za prvo mesto in je nisem prejel, če mi daste moje darilo, potem vam bom morda dal 5 zvezdic
To je neskončna tekaška igra, pobirajte kovance in razbijajte robotske živali, da jih "osvobodite", podobno kot stare igre sage, vendar drugačne ...
Ne vem, kakšen je bil občutek, ki ste ga imeli vsi, toda zdaj je moteča napaka, ko se lik kotali po tem, ko je potegnil navzgor in skočil. To se ne zgodi vsakič. Še posebej zaostreno pa je, ko poskušate očistiti pečine in mislite, da boste skočili z ene strani na drugo, a se namesto tega odkotalite v smrt. Popravi prekleto stvar! Ena zvezdica je zavajajoča, morala bi biti negativna deset.
Lahko tečete brez podatkov/wifi, vendar se morate povezati, da izvedete nagradno kolo, in se povežete, da dobite nove misije, ki jih morate storiti, da popravite vsako sceno in si prislužite nove igralce. Misije bi se morale nalagati brez WiFi/podatkov, kot pri drugih igrah, nagradno kolo pa bi moralo biti enako kot prej. In nisem dobil brezplačnega vrtenja, ti si prej dobil brezplačno vrtenje vsak dan. Še vedno je nekaj napak, ko se pojavi obvestilo, kot da je armaturna plošča na voljo ali kaj, kar ne omogoča vedno vlečenja
Naj boljša igra
Dobra igra zaenkrat je veliko za početi, samo želim si, da te ne bi ubilo tako, da bi stvari, ki jih skačeš in stvari, bile kot 1 čevelj stran, potem ko skočiš ali drsiš, in te ubije, to je nadležno, a razen te odlične igre
Ej novakova kaj ti? Ti nima kaj prsvoji starosti govoriti kletvice in samo da veš to je suprr igra!!!!
Sou Angolano Conheço Angola APK
Kakšna fantastična in zabavna igra? Igra, kjer v resnici nikoli ne izgubiš. Pravkar sem namestil igro danes in v njej uživam. Mislim, vau, res ubije nekaj časa. Če ste oboževalec Sonica in še niste namestili te igre, jo zagotovo namestite! Tej igri dajem polno oceno 5/5 zvezdic!! 😁🇬🇧🦊
Igrica mi je zelo všeč saj je zelo zabavna in jo igram vsak dan. Je zelo fajna ker lahko streljam kroglice in se uzamikam njih.😊
Zanič je, vsakič, ko se izognem napadu, piše, da me zadenejo, in kadar koli izberem sposobnost, mi ne da sposobnosti
Torej po zbiranju vseh teh diamantov in nadgradnji navade živali ni nič opraviti s tisoči rezervnih diamantov. Za kaj so zdaj?
Shoot Bubble - Fruit Splash নৈমিত্তিক sptr
Sonic Dash - Endless Running Arcade xmnx
Naložite Kiko Run APK 2.5.0 Android za svobodneames ...
Ta igra je pravzaprav kul, imaš in kupiš vse like, a najslabše je, če umreš, ni oglasov za oživitev😡😡
👍👍👍👍👍
Oglasi se zelo ponavljajo in igra je izjemno zaostala.
Všeč mi je sonic, zdaj mi je všeč ta igra je tako kul, nadaljujte s takšnimi dogodki
Spomnim se, da sem to predvajal na svojem ipod touchu, ko je še delovalo in mi je bilo všeč. To zdaj igram na telefonu in mi je všeč, upam, da bom kmalu dobil Cream!
Sonic Dash - Juego de Correr Arcade luq
Odlična igra
Lepo, ko izberem sonic, lahko ubijem egg Man
Toliko kot. Moj otrok obožuje igre, vendar je po eni stvari, ki jo počnete, oglas